Over ons


Al meer dan 30 jaar staat Franssen Schilderwerken gevestigd in Melick, nabij Roermond, voor mooi en duurzaam schilderwerk. We beheersen alle kneepjes van het vak en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor schilderwerk aan particuliere woningen ouder dan 2 jaar geldt het lage btw- tarief van 9%. Dat wil zeggen dat u als particulier extra voordeel heeft wanneer u  de keuze maakt om uw woning te laten schilderen.

Met hoogwaardige kwaliteitsproducten en VCA-gediplomeerd personeel zorgen wij, voor een mooi en verantwoord stukje vakwerk. Daarnaast werken we met geurarme verf op waterbasis  van Sigma voorzien van LTA+ technologie, voor al het binnenwerk. Deze technologie beschermt het binnenhoutwerk tegen krassen, slijtage en huidvet.

Zoekt u een vakkundige schilder of schildersbedrijf in de regio Melick, Roermond of Herkenbosch dan bent u bij Franssen Schilderwerken aan het juiste adres. Voor al uw duurzame schilderwerk levert Franssen schilder diensten in de regio Roermond, Melick of Herkenbosch. Al meer dan 30 jaar staat Franssen Schilderwerken gevestigd in Melick, nabij Roermond, garant voor mooi en duurzaam schilderwerk. Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende prijzen of een afspraak. 

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van schilderwerkzaamheden binnen of buiten, wij verzorgen het allemaal voor u.  Met ons breed specialisme helpen wij u en is geen project, te groot of te klein.

Wij verzorgen schilderwerk voor particulieren, bedrijven, vastgoedonderhoud, Verenigingen van Eigenaren en winkelketens. We staan garant voor mooi schilderwerk, nu en in de toekomst. Uw schilderwerk is onze zorg.

Share our website